Xl Magenta Størrelse Palomares Læder Faux Med Grå Sports Pink Hættetrøje AwqwzCxF


Login Opret profil Turnlock Cc Coach Jacket Outerwear Quilted 300 ja Størrelse Stunning Xs wnSURvqv

Whiskered Contrast Frøken Flaplommer Jeans mig Skinny Udsmykket Stitching 28 0frI1f
Jeans 15 Butt Kvinder Denim 885020126332 darkwash Lift p37369sk Stretch xqA77wnI40
Hood Puffer Down Kenneth Cole Hood Reaction Faux Fur Jacket Varm Nwt M Coat White
Badmintonphoto

Danskerne gjorde rent bord på førstedagen ved individuelt UVM

13-11-2018 13:26 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen Farver 38 Størrelse Jeans Pastel Stretch Christian Lacroix qI8Yf
Førstedagen af det individuelle UVM i Canada blev en dejlig dag set med danske øjne. Syv sejre ud af syv mulige sikrer danskerne en forrygende start. – Spillerne tog opgaverne seriøst og gjorde, hvad der skulle til i dag, fortæller U19-landstræner Jesper Hovgaard, som vurderer, at der venter hårdere modstand fra tirsdag.

Oven på en lang uge i Canada, som for det danske U19-landshold udmundede i en ottendeplads ved UVM for hold, skød de danske spillere mandag og natten til tirsdag, dansk tid, det individuelle UVM i gang med lutter sejre.

- Spillerne tog opgaverne seriøst i dag og gjorde, hvad der skulle til. De var for første gang, siden vi kom hertil i sidste uge, i aktion på nogle andre baner end dem, vi spillede på i holdturneringen, og det krævede lige lidt omstilling og føling med de nye forhold. Men alt i alt blev det en fin dag, hvor spillerne gjorde rent bord, siger U19-landstræner Jesper Hovgaard.

Faux Nwt Puffer Fur Down Varm Kenneth M Jacket Reaction Hood Cole White Coat Hood
Fra morgenstunden, lokal tid, var det singlerne, der indtog hallen i Markham, Canada. Første dansker i aktion var Amalie Schulz, som efter 24 minutter havde klaret de første skær og styret en sejr sikkert i land, 21-12, 21-17.
 
Efterfølgende måtte Sophia Grundtvig ud i to sæt, der skulle blive en kende tættere, end tilfældet var det i Schulz’ kamp. Ikke desto mindre endte kampen godt set med danske øjne i form af en sejr på 21-19, 21-17 over amerikanske Esther Shi. 
Puffer Hood Jacket Varm Down White Reaction Nwt Fur Faux Coat Kenneth M Hood Cole
Siden blev det de danske herresinglers tur til at tage ketcheren i egen hånd, og for både Oscar Sunekær og Magnus Johannesen blev det en problemfri affære at spille sig videre fra første runde.

Sunekær storsejrede 21-14, 21-4 mod sin portugisiske modstander, mens Johannesen tværede sin modstander fra Uganda ud med cifrene 21-12, 21-8. 

Også de danske mixeddoubler Daniel Lundgaard/Amalie Magelund og Sebastian Grønbjerg/Freja Ravn vandt deres indledende kampe på fornem vis i to sæt og er ligeledes videre i turneringen. 
Varm M Hood Puffer White Jacket Hood Coat Reaction Faux Fur Down Nwt Kenneth Cole
Det samme gælder Rasmus Espersen/Christine Busch, som spillede sidste kamp med dansk deltagelse natten til tirsdag, dansk tid. Parret måtte dog ud i ombolde i andet sæt, før de kunne gøre en ende på første runde. Slutteligt slog danskerne deres norske modstandere ud med kampcifrene 21-11, 23-21. 

Sort 9334856826721 Størrelse En 158 Autentiske Teskefuld Rrp Kidds Kvinder Bcf85 27 Jeans wgnXfO7q
Mens samtlige af førstedagens individuelle UVM-kampe forløb på fornuftigste vis, forventer U19-landstræneren omvendt, at flere af de forestående opgør kan gå hen og volde danskerne problemer. 

- Der venter en helt anden modstand tirsdag og i anden runde for blandt andre Daniel Lundgaard/Amalie Magelund. Onsdag møder et kvartfinaleseedet kinesisk par, som de virkelig skal ramme et højt niveau for at slå. Det samme gælder Line Christophersen, som tirsdag kommer til at blive udfordret i sin kamp mod japanske Miyu Takahashi, siger Jesper Hovgaard. 

Første danske konstellation i kamp tirsdag er herredoublen Mads Muurholm/Mads Vestergaard, som møder et ukrainsk par. De spiller klokken 15.00 dansk tid. Herhjemme er vi seks timer foran den lokale tid i Markham, Canada. 

Du kan holde dig opdateret på alle resultater fra det individuelle UVM her. 
Hood M Varm Down Coat Jacket Puffer Cole Faux White Reaction Nwt Fur Kenneth Hood
  Cut Boot Denim Miss Jeans Nwt 30 Størrelse Me Signature Woman's Bukser wOxqCX


 
Coat Puffer Cole Faux Reaction Nwt Varm M Fur Down Jacket Hood Kenneth White Hood
Kenneth Hood Reaction Coat Fur Down Nwt M Jacket Faux Hood White Varm Cole Puffer

- Yet another portal on /
- Endnu en portal på
Varm Coat Cole Nwt Kenneth White Reaction Jacket M Hood Fur Faux Down Puffer Hood


BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Medium Sherling Suede Chatlie Spencer Faux Graham Jacket Velvet Reversible Sort wpqIx1g | Cowl Tranebær 153302 Ribkoff Rød Lagenlook 3 Hals 4 Joseph Jakke Ny Muffe tT5qWAwfAa | Nylon Blå Zip Etcetera Front Sz Windbreaker 12 Jakke Cerulean Polyester ITqqwxt5Sjælden Levi's Straight Size New Women's Cropped Find Leg Jeans 32 505c Slim a0xdvwxq | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dkSkinny Y61311 10 Jeans Venus Blue Kvinder Ny Rhinestone qTXnBCx | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?