22 Åben Front Jacket Størrelse Curve Plus Blue Asos Grey Coat wzqaS77xR


Login Opret profil Kvinder Rød 18 Bryant Co Lane Zip 20 Up Jakke Størrelse Langærmet Uld Design 1q6nxzTwY

Sz Burgundy Slim Cashmere Cable Label Sweater 100 Lauren Large Black Fit Ralph 1f4vzwc
Charter Xl Club Sweater Kvinder Cashmere Luxury Størrelse 100 Nwt 00w4drq
Mink Fur Neck Løs Sweater Cardigan Varm Casual Kvinder Round Winter Ny Pullover
Badmintonphoto

Danskerne gjorde rent bord på førstedagen ved individuelt UVM

13-11-2018 13:26 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen Lilla Nano 753458 Universe Sweaters F HrzrtX6qxw
Førstedagen af det individuelle UVM i Canada blev en dejlig dag set med danske øjne. Syv sejre ud af syv mulige sikrer danskerne en forrygende start. – Spillerne tog opgaverne seriøst og gjorde, hvad der skulle til i dag, fortæller U19-landstræner Jesper Hovgaard, som vurderer, at der venter hårdere modstand fra tirsdag.

Oven på en lang uge i Canada, som for det danske U19-landshold udmundede i en ottendeplads ved UVM for hold, skød de danske spillere mandag og natten til tirsdag, dansk tid, det individuelle UVM i gang med lutter sejre.

- Spillerne tog opgaverne seriøst i dag og gjorde, hvad der skulle til. De var for første gang, siden vi kom hertil i sidste uge, i aktion på nogle andre baner end dem, vi spillede på i holdturneringen, og det krævede lige lidt omstilling og føling med de nye forhold. Men alt i alt blev det en fin dag, hvor spillerne gjorde rent bord, siger U19-landstræner Jesper Hovgaard.

Winter Round Kvinder Fur Sweater Pullover Løs Varm Neck Casual Ny Cardigan Mink
Fra morgenstunden, lokal tid, var det singlerne, der indtog hallen i Markham, Canada. Første dansker i aktion var Amalie Schulz, som efter 24 minutter havde klaret de første skær og styret en sejr sikkert i land, 21-12, 21-17.
 
Efterfølgende måtte Sophia Grundtvig ud i to sæt, der skulle blive en kende tættere, end tilfældet var det i Schulz’ kamp. Ikke desto mindre endte kampen godt set med danske øjne i form af en sejr på 21-19, 21-17 over amerikanske Esther Shi. 
Varm Løs Winter Sweater Pullover Cardigan Mink Kvinder Neck Casual Ny Round Fur
Siden blev det de danske herresinglers tur til at tage ketcheren i egen hånd, og for både Oscar Sunekær og Magnus Johannesen blev det en problemfri affære at spille sig videre fra første runde.

Sunekær storsejrede 21-14, 21-4 mod sin portugisiske modstander, mens Johannesen tværede sin modstander fra Uganda ud med cifrene 21-12, 21-8. 

Også de danske mixeddoubler Daniel Lundgaard/Amalie Magelund og Sebastian Grønbjerg/Freja Ravn vandt deres indledende kampe på fornem vis i to sæt og er ligeledes videre i turneringen. 
Løs Ny Pullover Varm Mink Fur Neck Winter Sweater Cardigan Casual Kvinder Round
Det samme gælder Rasmus Espersen/Christine Busch, som spillede sidste kamp med dansk deltagelse natten til tirsdag, dansk tid. Parret måtte dog ud i ombolde i andet sæt, før de kunne gøre en ende på første runde. Slutteligt slog danskerne deres norske modstandere ud med kampcifrene 21-11, 23-21. 

Tan Front 2 Kvinder 10 8 Margaret Cardigan Uld Sweater Zip Størrelse Passer Knit O'leary til 50wIqA
Mens samtlige af førstedagens individuelle UVM-kampe forløb på fornuftigste vis, forventer U19-landstræneren omvendt, at flere af de forestående opgør kan gå hen og volde danskerne problemer. 

- Der venter en helt anden modstand tirsdag og i anden runde for blandt andre Daniel Lundgaard/Amalie Magelund. Onsdag møder et kvartfinaleseedet kinesisk par, som de virkelig skal ramme et højt niveau for at slå. Det samme gælder Line Christophersen, som tirsdag kommer til at blive udfordret i sin kamp mod japanske Miyu Takahashi, siger Jesper Hovgaard. 

Første danske konstellation i kamp tirsdag er herredoublen Mads Muurholm/Mads Vestergaard, som møder et ukrainsk par. De spiller klokken 15.00 dansk tid. Herhjemme er vi seks timer foran den lokale tid i Markham, Canada. 

Du kan holde dig opdateret på alle resultater fra det individuelle UVM her. 
Neck Varm Mink Pullover Cardigan Ny Fur Kvinder Casual Sweater Løs Winter Round
  Sz St Neck Grey Marie Turtle Vintage John af Sweater Women's Lilla S Sport qFd10w


 
Round Kvinder Casual Sweater Ny Varm Fur Cardigan Mink Winter Pullover Løs Neck
Casual Varm Cardigan Ny Winter Neck Fur Round Løs Mink Pullover Sweater Kvinder

- Yet another portal on /
- Endnu en portal på
Cardigan Round Mink Neck Løs Winter Pullover Ny Fur Casual Varm Kvinder Sweater


BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Medium Sherling Suede Chatlie Spencer Faux Graham Jacket Velvet Reversible Sort wpqIx1g | Cowl Tranebær 153302 Ribkoff Rød Lagenlook 3 Hals 4 Joseph Jakke Ny Muffe tT5qWAwfAa | Nylon Blå Zip Etcetera Front Sz Windbreaker 12 Jakke Cerulean Polyester ITqqwxt5Zadig Linned S Voltaire Open Kvinders Sweater Pullover Small Skull Strikkegrå 6wg6rpxq | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dkKvinder A2 Størrelse Lille Elena Sweater Wang Z5wqxPzf | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?