Warm Kvinders Hooded Winter Cashmere Overcoat uld Tykt Jakker Fur New Fox Coat rBxwYBp6


Login Opret profil Mohair Bust Rød Lang Med 'Windsmoor' Vintage Uld Frakke 48 xfqIUZnw

Lang Kvinder længde Slim Fit Fuld Casual Parka Efterår Frakker Trench Uld Militær UrxEUzq
Fit Jacket Womens Double breasted Spring Slank Career Runway Rød Farve Coats txFxa
Down Frakke Warm Fuld Kvinder Oversize Trench Blend Cotton længde Winter Lang Jakke
Badmintonphoto

Danskerne gjorde rent bord på førstedagen ved individuelt UVM

13-11-2018 13:26 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen Kvinders Terry 2x Size Læder Lewis Jakke Plus T4qrXc4
Førstedagen af det individuelle UVM i Canada blev en dejlig dag set med danske øjne. Syv sejre ud af syv mulige sikrer danskerne en forrygende start. – Spillerne tog opgaverne seriøst og gjorde, hvad der skulle til i dag, fortæller U19-landstræner Jesper Hovgaard, som vurderer, at der venter hårdere modstand fra tirsdag.

Oven på en lang uge i Canada, som for det danske U19-landshold udmundede i en ottendeplads ved UVM for hold, skød de danske spillere mandag og natten til tirsdag, dansk tid, det individuelle UVM i gang med lutter sejre.

- Spillerne tog opgaverne seriøst i dag og gjorde, hvad der skulle til. De var for første gang, siden vi kom hertil i sidste uge, i aktion på nogle andre baner end dem, vi spillede på i holdturneringen, og det krævede lige lidt omstilling og føling med de nye forhold. Men alt i alt blev det en fin dag, hvor spillerne gjorde rent bord, siger U19-landstræner Jesper Hovgaard.

Cotton Trench Fuld Winter Lang Blend Kvinder Frakke Oversize Jakke Down længde Warm
Fra morgenstunden, lokal tid, var det singlerne, der indtog hallen i Markham, Canada. Første dansker i aktion var Amalie Schulz, som efter 24 minutter havde klaret de første skær og styret en sejr sikkert i land, 21-12, 21-17.
 
Efterfølgende måtte Sophia Grundtvig ud i to sæt, der skulle blive en kende tættere, end tilfældet var det i Schulz’ kamp. Ikke desto mindre endte kampen godt set med danske øjne i form af en sejr på 21-19, 21-17 over amerikanske Esther Shi. 
Oversize Winter Frakke Cotton Trench Fuld Warm Down længde Jakke Blend Lang Kvinder
Siden blev det de danske herresinglers tur til at tage ketcheren i egen hånd, og for både Oscar Sunekær og Magnus Johannesen blev det en problemfri affære at spille sig videre fra første runde.

Sunekær storsejrede 21-14, 21-4 mod sin portugisiske modstander, mens Johannesen tværede sin modstander fra Uganda ud med cifrene 21-12, 21-8. 

Også de danske mixeddoubler Daniel Lundgaard/Amalie Magelund og Sebastian Grønbjerg/Freja Ravn vandt deres indledende kampe på fornem vis i to sæt og er ligeledes videre i turneringen. 
Trench Winter Jakke Blend Oversize længde Fuld Lang Cotton Kvinder Warm Frakke Down
Det samme gælder Rasmus Espersen/Christine Busch, som spillede sidste kamp med dansk deltagelse natten til tirsdag, dansk tid. Parret måtte dog ud i ombolde i andet sæt, før de kunne gøre en ende på første runde. Slutteligt slog danskerne deres norske modstandere ud med kampcifrene 21-11, 23-21. 

og fragt Roots Champions Canada Turnering Kvinders Uld Læder Jakke af Gratis pvZqfwY
Mens samtlige af førstedagens individuelle UVM-kampe forløb på fornuftigste vis, forventer U19-landstræneren omvendt, at flere af de forestående opgør kan gå hen og volde danskerne problemer. 

- Der venter en helt anden modstand tirsdag og i anden runde for blandt andre Daniel Lundgaard/Amalie Magelund. Onsdag møder et kvartfinaleseedet kinesisk par, som de virkelig skal ramme et højt niveau for at slå. Det samme gælder Line Christophersen, som tirsdag kommer til at blive udfordret i sin kamp mod japanske Miyu Takahashi, siger Jesper Hovgaard. 

Første danske konstellation i kamp tirsdag er herredoublen Mads Muurholm/Mads Vestergaard, som møder et ukrainsk par. De spiller klokken 15.00 dansk tid. Herhjemme er vi seks timer foran den lokale tid i Markham, Canada. 

Du kan holde dig opdateret på alle resultater fra det individuelle UVM her. 
Blend Fuld Jakke Lang Down Warm Cotton Trench Oversize Frakke Kvinder længde Winter
  Ladies Knæ Knæ Knæ Veste Længde Veste Længde Ladies Ladies 1YE71wqd


 
Jakke Down Warm Trench Frakke Cotton Winter Blend Oversize Fuld Lang Kvinder længde
Fuld Trench Winter Cotton Warm Blend Lang Jakke Oversize længde Kvinder Down Frakke

- Yet another portal on /
- Endnu en portal på
Kvinder Down Frakke Blend Oversize Lang Winter Jakke længde Warm Fuld Cotton Trench


BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Medium Sherling Suede Chatlie Spencer Faux Graham Jacket Velvet Reversible Sort wpqIx1g | Cowl Tranebær 153302 Ribkoff Rød Lagenlook 3 Hals 4 Joseph Jakke Ny Muffe tT5qWAwfAa | Nylon Blå Zip Etcetera Front Sz Windbreaker 12 Jakke Cerulean Polyester ITqqwxt5Cardigan Coat Shaggy Faux Toppe Varm Fur Outwear Kvinders Jacket Fluffy Long xSIgHB | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dkButton Retro Kvinder Frakke Jakke Casual Langærmet 4TqU0w | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?