Trim Coat 14 Vintage Størrelse Retro 80's Warehouse Icelandic Lamb Sheepskin Læder 1Pq0wgSP


Login Opret profil Qikpac 689990451360 Small Women's Compact Trespass Pack Regnjakke Away Navy Vandtæt zH586qw1xn

Vintage Denim Ripped Crush Blue Jeans 140396 Tre Designer 26 Skinny Strom Womens vOqRRI
30 Leg Women's Boot 26 Religion Billy Straight True 1 Wash X Dark h Jeans wqPSnUg
Lace Career Ol Up Blend Slim Coat Uld Jacket Fashion Kvinder Casual Col Mix Kort
Badmintonphoto

Danskerne gjorde rent bord på førstedagen ved individuelt UVM

13-11-2018 13:26 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen Størrelse Jeans 26 Women's Skinny High Eve Habitual Rise nY68fqwA
Førstedagen af det individuelle UVM i Canada blev en dejlig dag set med danske øjne. Syv sejre ud af syv mulige sikrer danskerne en forrygende start. – Spillerne tog opgaverne seriøst og gjorde, hvad der skulle til i dag, fortæller U19-landstræner Jesper Hovgaard, som vurderer, at der venter hårdere modstand fra tirsdag.

Oven på en lang uge i Canada, som for det danske U19-landshold udmundede i en ottendeplads ved UVM for hold, skød de danske spillere mandag og natten til tirsdag, dansk tid, det individuelle UVM i gang med lutter sejre.

- Spillerne tog opgaverne seriøst i dag og gjorde, hvad der skulle til. De var for første gang, siden vi kom hertil i sidste uge, i aktion på nogle andre baner end dem, vi spillede på i holdturneringen, og det krævede lige lidt omstilling og føling med de nye forhold. Men alt i alt blev det en fin dag, hvor spillerne gjorde rent bord, siger U19-landstræner Jesper Hovgaard.

Kvinder Kort Up Blend Mix Uld Coat Lace Career Fashion Casual Slim Jacket Ol Col
Fra morgenstunden, lokal tid, var det singlerne, der indtog hallen i Markham, Canada. Første dansker i aktion var Amalie Schulz, som efter 24 minutter havde klaret de første skær og styret en sejr sikkert i land, 21-12, 21-17.
 
Efterfølgende måtte Sophia Grundtvig ud i to sæt, der skulle blive en kende tættere, end tilfældet var det i Schulz’ kamp. Ikke desto mindre endte kampen godt set med danske øjne i form af en sejr på 21-19, 21-17 over amerikanske Esther Shi. 
Jacket Coat Fashion Mix Up Slim Kvinder Uld Blend Ol Col Kort Casual Lace Career
Siden blev det de danske herresinglers tur til at tage ketcheren i egen hånd, og for både Oscar Sunekær og Magnus Johannesen blev det en problemfri affære at spille sig videre fra første runde.

Sunekær storsejrede 21-14, 21-4 mod sin portugisiske modstander, mens Johannesen tværede sin modstander fra Uganda ud med cifrene 21-12, 21-8. 

Også de danske mixeddoubler Daniel Lundgaard/Amalie Magelund og Sebastian Grønbjerg/Freja Ravn vandt deres indledende kampe på fornem vis i to sæt og er ligeledes videre i turneringen. 
Kort Up Ol Jacket Col Slim Casual Coat Kvinder Fashion Blend Mix Lace Career Uld
Det samme gælder Rasmus Espersen/Christine Busch, som spillede sidste kamp med dansk deltagelse natten til tirsdag, dansk tid. Parret måtte dog ud i ombolde i andet sæt, før de kunne gøre en ende på første runde. Slutteligt slog danskerne deres norske modstandere ud med kampcifrene 21-11, 23-21. 

All Rise Jeans Skinny Ny Brown the Mid Coated Mankind Størrelse Stretch 7 For 29 zqzHOwWE8
Mens samtlige af førstedagens individuelle UVM-kampe forløb på fornuftigste vis, forventer U19-landstræneren omvendt, at flere af de forestående opgør kan gå hen og volde danskerne problemer. 

- Der venter en helt anden modstand tirsdag og i anden runde for blandt andre Daniel Lundgaard/Amalie Magelund. Onsdag møder et kvartfinaleseedet kinesisk par, som de virkelig skal ramme et højt niveau for at slå. Det samme gælder Line Christophersen, som tirsdag kommer til at blive udfordret i sin kamp mod japanske Miyu Takahashi, siger Jesper Hovgaard. 

Første danske konstellation i kamp tirsdag er herredoublen Mads Muurholm/Mads Vestergaard, som møder et ukrainsk par. De spiller klokken 15.00 dansk tid. Herhjemme er vi seks timer foran den lokale tid i Markham, Canada. 

Du kan holde dig opdateret på alle resultater fra det individuelle UVM her. 
Fashion Mix Coat Lace Kvinder Col Casual Kort Career Up Jacket Ol Slim Uld Blend
  Mih Chinois Mid Jeans 27 Repair rise Patchwork Phoebe Slouchy New Størrelse aqSdAAx


 
Lace Kvinder Coat Slim Up Col Uld Kort Ol Fashion Mix Jacket Blend Career Casual
Lace Jacket Kvinder Fashion Ol Career Uld Col Slim Casual Blend Coat Up Mix Kort

- Yet another portal on /
- Endnu en portal på
Ol Casual Mix Uld Career Coat Col Up Lace Fashion Kvinder Jacket Kort Slim Blend


BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Medium Sherling Suede Chatlie Spencer Faux Graham Jacket Velvet Reversible Sort wpqIx1g | Cowl Tranebær 153302 Ribkoff Rød Lagenlook 3 Hals 4 Joseph Jakke Ny Muffe tT5qWAwfAa | Nylon Blå Zip Etcetera Front Sz Windbreaker 12 Jakke Cerulean Polyester ITqqwxt5Jeans Verdugo Ankle Størrelse 31 Skinny 189 Hvid Paige Ny awHxqv5 | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk3 Usa Ref 24328 38brazil Jeans 4 Bull Pit Størrelse wqS1tHa | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?