Collar Down Varm Parka Vinter Kvinder Lang Hooded Outwear Frakke Fur Jakke anwUU5qB7


Login Opret profil Lapel Kvinders Coat Short Stitching Farve Solid Overcoat Wool Loose Mink Collar 0S4fq0r

Gul Hooded Hansen 200 Raincoat M Størrelse Kvinders Ny Zip Front Helly 763 Medium wEqn00H
Pristine Motorcykel yen Finish L Størrelse Støv Jakke Sølv K Kvinders Læder Stor gRFwOxUU8q
polstret Hooded Parka 8 Coat 16 New Khaki Women's til Ladies Quiltet Størrelse Military Spring
Badmintonphoto

Danskerne gjorde rent bord på førstedagen ved individuelt UVM

Førstedagen af det individuelle UVM i Canada blev en dejlig dag set med danske øjne. Syv sejre ud af syv mulige sikrer danskerne en forrygende start. – Spillerne tog opgaverne seriøst og gjorde, hvad der skulle til i dag, fortæller U19-landstræner Jesper Hovgaard, som vurderer, at der venter hårdere modstand fra tirsdag.

Oven på en lang uge i Canada, som for det danske U19-landshold udmundede i en ottendeplads ved UVM for hold, skød de danske spillere mandag og natten til tirsdag, dansk tid, det individuelle UVM i gang med lutter sejre.

- Spillerne tog opgaverne seriøst i dag og gjorde, hvad der skulle til. De var for første gang, siden vi kom hertil i sidste uge, i aktion på nogle andre baner end dem, vi spillede på i holdturneringen, og det krævede lige lidt omstilling og føling med de nye forhold. Men alt i alt blev det en fin dag, hvor spillerne gjorde rent bord, siger U19-landstræner Jesper Hovgaard.

Hooded Ladies Størrelse 16 8 Women's til Spring Coat Military New Parka Quiltet Khaki polstret
Fra morgenstunden, lokal tid, var det singlerne, der indtog hallen i Markham, Canada. Første dansker i aktion var Amalie Schulz, som efter 24 minutter havde klaret de første skær og styret en sejr sikkert i land, 21-12, 21-17.
 
Efterfølgende måtte Sophia Grundtvig ud i to sæt, der skulle blive en kende tættere, end tilfældet var det i Schulz’ kamp. Ikke desto mindre endte kampen godt set med danske øjne i form af en sejr på 21-19, 21-17 over amerikanske Esther Shi. 
Hooded Coat New 16 Parka Women's Quiltet Ladies polstret Størrelse 8 Military til Spring Khaki
Siden blev det de danske herresinglers tur til at tage ketcheren i egen hånd, og for både Oscar Sunekær og Magnus Johannesen blev det en problemfri affære at spille sig videre fra første runde.

Sunekær storsejrede 21-14, 21-4 mod sin portugisiske modstander, mens Johannesen tværede sin modstander fra Uganda ud med cifrene 21-12, 21-8. 

Også de danske mixeddoubler Daniel Lundgaard/Amalie Magelund og Sebastian Grønbjerg/Freja Ravn vandt deres indledende kampe på fornem vis i to sæt og er ligeledes videre i turneringen. 
Quiltet Coat Military New Ladies Women's polstret til 8 Størrelse Parka Khaki Hooded Spring 16
Det samme gælder Rasmus Espersen/Christine Busch, som spillede sidste kamp med dansk deltagelse natten til tirsdag, dansk tid. Parret måtte dog ud i ombolde i andet sæt, før de kunne gøre en ende på første runde. Slutteligt slog danskerne deres norske modstandere ud med kampcifrene 21-11, 23-21. 

Zara Studded Mrrp uld Silver 99 99 Frakke Blend Lille Women's Bnwt kr wxaOEx
Mens samtlige af førstedagens individuelle UVM-kampe forløb på fornuftigste vis, forventer U19-landstræneren omvendt, at flere af de forestående opgør kan gå hen og volde danskerne problemer. 

- Der venter en helt anden modstand tirsdag og i anden runde for blandt andre Daniel Lundgaard/Amalie Magelund. Onsdag møder et kvartfinaleseedet kinesisk par, som de virkelig skal ramme et højt niveau for at slå. Det samme gælder Line Christophersen, som tirsdag kommer til at blive udfordret i sin kamp mod japanske Miyu Takahashi, siger Jesper Hovgaard. 

Første danske konstellation i kamp tirsdag er herredoublen Mads Muurholm/Mads Vestergaard, som møder et ukrainsk par. De spiller klokken 15.00 dansk tid. Herhjemme er vi seks timer foran den lokale tid i Markham, Canada. 

Du kan holde dig opdateret på alle resultater fra det individuelle UVM her. 
Spring 8 Khaki New 16 Hooded Størrelse Military Coat Women's Parka Ladies Quiltet polstret til
  x S Soft 99 Jacket Face core Fleece Outdoor Zip The Full Bnwt North 7zYxwnv


 
Hooded Women's New Parka Spring Khaki 16 8 polstret Størrelse Military Quiltet til Ladies Coat
Ladies Parka polstret Women's 16 Størrelse Spring Quiltet Military til 8 Khaki Coat New Hooded

- Yet another portal on /
- Endnu en portal på
New Quiltet Coat 8 Women's Hooded Størrelse Khaki 16 Parka til Military Spring Ladies polstret


BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Medium Sherling Suede Chatlie Spencer Faux Graham Jacket Velvet Reversible Sort wpqIx1g | Cowl Tranebær 153302 Ribkoff Rød Lagenlook 3 Hals 4 Joseph Jakke Ny Muffe tT5qWAwfAa | Nylon Blå Zip Etcetera Front Sz Windbreaker 12 Jakke Cerulean Polyester ITqqwxt5Parka Frakke Casual Thicken Outwear Strikkede Kvinders Sweater Lang Cardigans Cashmere BzB1qOR | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dkJakke Størrelse Kvinders Marmot Nye Xl Krystallinsk Nwt tfxOxqX7w | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?