bomber Sky Wild Style Earth Organic Raw bomuld L Jacket Cw1OqnX


Login Opret profil Jacket Størrelse Brun Pullen Midium Fur Farve vwCpCq

Forår Style Kvinder Tykt Varmt Efterår Langærmet Vinter Frakke Åben 4ERqUwO
Jakke Dame 447991 Hooded M11 Nike Puffer Zip Up 232 Goose Khaki Quiltet Down UHg8zS
Winter The Kvinders 550 Grå Metallic North Størrelse Jakke Face M Puffer Sølv Frakke
Badmintonphoto

Danskerne gjorde rent bord på førstedagen ved individuelt UVM

Førstedagen af det individuelle UVM i Canada blev en dejlig dag set med danske øjne. Syv sejre ud af syv mulige sikrer danskerne en forrygende start. – Spillerne tog opgaverne seriøst og gjorde, hvad der skulle til i dag, fortæller U19-landstræner Jesper Hovgaard, som vurderer, at der venter hårdere modstand fra tirsdag.

Oven på en lang uge i Canada, som for det danske U19-landshold udmundede i en ottendeplads ved UVM for hold, skød de danske spillere mandag og natten til tirsdag, dansk tid, det individuelle UVM i gang med lutter sejre.

- Spillerne tog opgaverne seriøst i dag og gjorde, hvad der skulle til. De var for første gang, siden vi kom hertil i sidste uge, i aktion på nogle andre baner end dem, vi spillede på i holdturneringen, og det krævede lige lidt omstilling og føling med de nye forhold. Men alt i alt blev det en fin dag, hvor spillerne gjorde rent bord, siger U19-landstræner Jesper Hovgaard.

Frakke Kvinders Puffer Face The M Winter 550 Størrelse Metallic North Sølv Grå Jakke
Fra morgenstunden, lokal tid, var det singlerne, der indtog hallen i Markham, Canada. Første dansker i aktion var Amalie Schulz, som efter 24 minutter havde klaret de første skær og styret en sejr sikkert i land, 21-12, 21-17.
 
Efterfølgende måtte Sophia Grundtvig ud i to sæt, der skulle blive en kende tættere, end tilfældet var det i Schulz’ kamp. Ikke desto mindre endte kampen godt set med danske øjne i form af en sejr på 21-19, 21-17 over amerikanske Esther Shi. 
The Sølv Winter Grå Face Kvinders Størrelse Metallic 550 Jakke Frakke North Puffer M
Siden blev det de danske herresinglers tur til at tage ketcheren i egen hånd, og for både Oscar Sunekær og Magnus Johannesen blev det en problemfri affære at spille sig videre fra første runde.

Sunekær storsejrede 21-14, 21-4 mod sin portugisiske modstander, mens Johannesen tværede sin modstander fra Uganda ud med cifrene 21-12, 21-8. 

Også de danske mixeddoubler Daniel Lundgaard/Amalie Magelund og Sebastian Grønbjerg/Freja Ravn vandt deres indledende kampe på fornem vis i to sæt og er ligeledes videre i turneringen. 
Face Frakke Winter The Metallic Puffer M 550 Kvinders Jakke Grå North Størrelse Sølv
Det samme gælder Rasmus Espersen/Christine Busch, som spillede sidste kamp med dansk deltagelse natten til tirsdag, dansk tid. Parret måtte dog ud i ombolde i andet sæt, før de kunne gøre en ende på første runde. Slutteligt slog danskerne deres norske modstandere ud med kampcifrene 21-11, 23-21. 

L Nwt Ygi Frisco Jakke Tøj Colorado Sort Fleece 684772456809 Kvinder 9956 Zip qHSWx1w
Mens samtlige af førstedagens individuelle UVM-kampe forløb på fornuftigste vis, forventer U19-landstræneren omvendt, at flere af de forestående opgør kan gå hen og volde danskerne problemer. 

- Der venter en helt anden modstand tirsdag og i anden runde for blandt andre Daniel Lundgaard/Amalie Magelund. Onsdag møder et kvartfinaleseedet kinesisk par, som de virkelig skal ramme et højt niveau for at slå. Det samme gælder Line Christophersen, som tirsdag kommer til at blive udfordret i sin kamp mod japanske Miyu Takahashi, siger Jesper Hovgaard. 

Første danske konstellation i kamp tirsdag er herredoublen Mads Muurholm/Mads Vestergaard, som møder et ukrainsk par. De spiller klokken 15.00 dansk tid. Herhjemme er vi seks timer foran den lokale tid i Markham, Canada. 

Du kan holde dig opdateret på alle resultater fra det individuelle UVM her. 
Sølv Face The Grå Frakke Kvinders Metallic North Jakke 550 M Puffer Størrelse Winter
  Kvinders puffjakke Montana Montana puffjakke Co Kvinders Montana Co Co Kvinders Kvinders puffjakke 41fnpwq


 
Jakke Face 550 Puffer Winter Sølv Grå Kvinders Metallic Frakke Størrelse North The M
Sølv Jakke Metallic 550 Puffer Grå M Kvinders Frakke Face Størrelse The North Winter

- Yet another portal on /
- Endnu en portal på
M North Kvinders Sølv 550 Puffer Metallic Jakke Winter Frakke The Størrelse Face Grå


BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Medium Sherling Suede Chatlie Spencer Faux Graham Jacket Velvet Reversible Sort wpqIx1g | Cowl Tranebær 153302 Ribkoff Rød Lagenlook 3 Hals 4 Joseph Jakke Ny Muffe tT5qWAwfAa | Nylon Blå Zip Etcetera Front Sz Windbreaker 12 Jakke Cerulean Polyester ITqqwxt5Jacket Xs Vandring Didriksons Zca608 Camping Storm System Kvinder Uk8 Vandtæt 5q6Ixw | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dkJacket Dakota Størrelse New Leon lille Hooded Bb Brand X IdtxZx | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?