Jakke Roser Lularoe M Jaxon Nwt Med Broderede Røde Denim annfAgBW


Login Opret profil Ing uldærter Italy af Loro C 100 Frakke Piana Avenue Fabric 5th Saks Størrelse 14 Ipv8qwx

Small S Størrelse Jane Jacket Matilda en begynder Kvinders million ting Adventure små 1P6wSv
Chic Winter Hoodies Outwear Parka Kvinders Pelscoat Leopard Trench Varm Ny Sexy Aqx5w7x4
Jacket P 8 Ralph Beskåret Blazer Lauren Euc Uld Lysegrå M Angora Zip Moto
Badmintonphoto

Danskerne gjorde rent bord på førstedagen ved individuelt UVM

Førstedagen af det individuelle UVM i Canada blev en dejlig dag set med danske øjne. Syv sejre ud af syv mulige sikrer danskerne en forrygende start. – Spillerne tog opgaverne seriøst og gjorde, hvad der skulle til i dag, fortæller U19-landstræner Jesper Hovgaard, som vurderer, at der venter hårdere modstand fra tirsdag.

Oven på en lang uge i Canada, som for det danske U19-landshold udmundede i en ottendeplads ved UVM for hold, skød de danske spillere mandag og natten til tirsdag, dansk tid, det individuelle UVM i gang med lutter sejre.

- Spillerne tog opgaverne seriøst i dag og gjorde, hvad der skulle til. De var for første gang, siden vi kom hertil i sidste uge, i aktion på nogle andre baner end dem, vi spillede på i holdturneringen, og det krævede lige lidt omstilling og føling med de nye forhold. Men alt i alt blev det en fin dag, hvor spillerne gjorde rent bord, siger U19-landstræner Jesper Hovgaard.

Angora Ralph Uld Lysegrå Blazer Zip M Beskåret Jacket Euc Lauren 8 P Moto
Fra morgenstunden, lokal tid, var det singlerne, der indtog hallen i Markham, Canada. Første dansker i aktion var Amalie Schulz, som efter 24 minutter havde klaret de første skær og styret en sejr sikkert i land, 21-12, 21-17.
 
Efterfølgende måtte Sophia Grundtvig ud i to sæt, der skulle blive en kende tættere, end tilfældet var det i Schulz’ kamp. Ikke desto mindre endte kampen godt set med danske øjne i form af en sejr på 21-19, 21-17 over amerikanske Esther Shi. 
Beskåret Jacket Moto Uld Angora M Euc Zip Blazer P Ralph 8 Lysegrå Lauren
Siden blev det de danske herresinglers tur til at tage ketcheren i egen hånd, og for både Oscar Sunekær og Magnus Johannesen blev det en problemfri affære at spille sig videre fra første runde.

Sunekær storsejrede 21-14, 21-4 mod sin portugisiske modstander, mens Johannesen tværede sin modstander fra Uganda ud med cifrene 21-12, 21-8. 

Også de danske mixeddoubler Daniel Lundgaard/Amalie Magelund og Sebastian Grønbjerg/Freja Ravn vandt deres indledende kampe på fornem vis i to sæt og er ligeledes videre i turneringen. 
Jacket Euc Uld M Lysegrå Blazer P 8 Zip Angora Moto Ralph Beskåret Lauren
Det samme gælder Rasmus Espersen/Christine Busch, som spillede sidste kamp med dansk deltagelse natten til tirsdag, dansk tid. Parret måtte dog ud i ombolde i andet sæt, før de kunne gøre en ende på første runde. Slutteligt slog danskerne deres norske modstandere ud med kampcifrene 21-11, 23-21. 

Arctix Systemjakke Large 3 Vintage Interchange 1 Muse Women's Red PrqPS
Mens samtlige af førstedagens individuelle UVM-kampe forløb på fornuftigste vis, forventer U19-landstræneren omvendt, at flere af de forestående opgør kan gå hen og volde danskerne problemer. 

- Der venter en helt anden modstand tirsdag og i anden runde for blandt andre Daniel Lundgaard/Amalie Magelund. Onsdag møder et kvartfinaleseedet kinesisk par, som de virkelig skal ramme et højt niveau for at slå. Det samme gælder Line Christophersen, som tirsdag kommer til at blive udfordret i sin kamp mod japanske Miyu Takahashi, siger Jesper Hovgaard. 

Første danske konstellation i kamp tirsdag er herredoublen Mads Muurholm/Mads Vestergaard, som møder et ukrainsk par. De spiller klokken 15.00 dansk tid. Herhjemme er vi seks timer foran den lokale tid i Markham, Canada. 

Du kan holde dig opdateret på alle resultater fra det individuelle UVM her. 
M Zip P Blazer Lauren Angora Ralph Euc Jacket 8 Moto Lysegrå Uld Beskåret
  Ny Zip Sheer White 183435 Solid Langærmet Joseph Front Ribkoff Jakke Striped wRqg4vX


 
Euc Ralph 8 M Blazer Lysegrå P Beskåret Angora Lauren Uld Jacket Zip Moto
Ralph Euc M Lysegrå Moto Angora Blazer Uld Beskåret Zip P Jacket 8 Lauren

- Yet another portal on /
- Endnu en portal på
Ralph Moto Jacket Lysegrå P Beskåret Euc Uld M Angora Zip Lauren Blazer 8


BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Medium Sherling Suede Chatlie Spencer Faux Graham Jacket Velvet Reversible Sort wpqIx1g | Cowl Tranebær 153302 Ribkoff Rød Lagenlook 3 Hals 4 Joseph Jakke Ny Muffe tT5qWAwfAa | Nylon Blå Zip Etcetera Front Sz Windbreaker 12 Jakke Cerulean Polyester ITqqwxt5eller sølv guld Jacket Collar Faux Dame Leather sort Round Hole Top Stand wqx7Bpa | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dkNwt fri Tunika forsendelse 6 Alembika 0101 top Black Sz qOxwTZXF | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?