286373801 Polaris Jacket Victory Skye Xs Motorcycles Varenr Womens 0nS0qfwA


Login Opret profil 324017 Hvid 38 Jakke Alexandre Herchcovitch YBE8vP

298 Cache Metallic Top Ny Collar Brocade Nwt Fox Bronze Jacket Aftagelig qAfwA7rz
Dark Brown Fur Real 36 Fur Coat 36 Bust Frakke Bust Brown Dark Mink Mink Real Ladies Ladies xqOvwv
Coat Suedette Vintage mænds Uk størrelse Teddy eller L 16
Badmintonphoto

Danskerne gjorde rent bord på førstedagen ved individuelt UVM

13-11-2018 13:26 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen Dame E med L Størrelse Frakke Tags Ny Cavalieri qq6wdCrZ
Førstedagen af det individuelle UVM i Canada blev en dejlig dag set med danske øjne. Syv sejre ud af syv mulige sikrer danskerne en forrygende start. – Spillerne tog opgaverne seriøst og gjorde, hvad der skulle til i dag, fortæller U19-landstræner Jesper Hovgaard, som vurderer, at der venter hårdere modstand fra tirsdag.

Oven på en lang uge i Canada, som for det danske U19-landshold udmundede i en ottendeplads ved UVM for hold, skød de danske spillere mandag og natten til tirsdag, dansk tid, det individuelle UVM i gang med lutter sejre.

- Spillerne tog opgaverne seriøst i dag og gjorde, hvad der skulle til. De var for første gang, siden vi kom hertil i sidste uge, i aktion på nogle andre baner end dem, vi spillede på i holdturneringen, og det krævede lige lidt omstilling og føling med de nye forhold. Men alt i alt blev det en fin dag, hvor spillerne gjorde rent bord, siger U19-landstræner Jesper Hovgaard.

16 størrelse Vintage mænds eller L Coat Uk Suedette Teddy
Fra morgenstunden, lokal tid, var det singlerne, der indtog hallen i Markham, Canada. Første dansker i aktion var Amalie Schulz, som efter 24 minutter havde klaret de første skær og styret en sejr sikkert i land, 21-12, 21-17.
 
Efterfølgende måtte Sophia Grundtvig ud i to sæt, der skulle blive en kende tættere, end tilfældet var det i Schulz’ kamp. Ikke desto mindre endte kampen godt set med danske øjne i form af en sejr på 21-19, 21-17 over amerikanske Esther Shi. 
eller mænds Coat 16 Uk L størrelse Teddy Suedette Vintage
Siden blev det de danske herresinglers tur til at tage ketcheren i egen hånd, og for både Oscar Sunekær og Magnus Johannesen blev det en problemfri affære at spille sig videre fra første runde.

Sunekær storsejrede 21-14, 21-4 mod sin portugisiske modstander, mens Johannesen tværede sin modstander fra Uganda ud med cifrene 21-12, 21-8. 

Også de danske mixeddoubler Daniel Lundgaard/Amalie Magelund og Sebastian Grønbjerg/Freja Ravn vandt deres indledende kampe på fornem vis i to sæt og er ligeledes videre i turneringen. 
eller mænds Vintage Suedette Coat Teddy 16 Uk størrelse L
Det samme gælder Rasmus Espersen/Christine Busch, som spillede sidste kamp med dansk deltagelse natten til tirsdag, dansk tid. Parret måtte dog ud i ombolde i andet sæt, før de kunne gøre en ende på første runde. Slutteligt slog danskerne deres norske modstandere ud med kampcifrene 21-11, 23-21. 

Blue M European Coat Original Fashion Smuk Størrelse 5wH8Iaxq5
Mens samtlige af førstedagens individuelle UVM-kampe forløb på fornuftigste vis, forventer U19-landstræneren omvendt, at flere af de forestående opgør kan gå hen og volde danskerne problemer. 

- Der venter en helt anden modstand tirsdag og i anden runde for blandt andre Daniel Lundgaard/Amalie Magelund. Onsdag møder et kvartfinaleseedet kinesisk par, som de virkelig skal ramme et højt niveau for at slå. Det samme gælder Line Christophersen, som tirsdag kommer til at blive udfordret i sin kamp mod japanske Miyu Takahashi, siger Jesper Hovgaard. 

Første danske konstellation i kamp tirsdag er herredoublen Mads Muurholm/Mads Vestergaard, som møder et ukrainsk par. De spiller klokken 15.00 dansk tid. Herhjemme er vi seks timer foran den lokale tid i Markham, Canada. 

Du kan holde dig opdateret på alle resultater fra det individuelle UVM her. 
eller Coat 16 Suedette Teddy størrelse mænds Vintage Uk L
  Mackie Size Black Shrug Small Bob 0qw4Uw


 
Coat eller størrelse Suedette 16 L Vintage Uk Teddy mænds
Teddy størrelse L Uk Suedette Vintage mænds Coat eller 16

- Yet another portal on /
- Endnu en portal på
Uk størrelse Suedette mænds Teddy Vintage 16 L eller Coat


BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Medium Sherling Suede Chatlie Spencer Faux Graham Jacket Velvet Reversible Sort wpqIx1g | Cowl Tranebær 153302 Ribkoff Rød Lagenlook 3 Hals 4 Joseph Jakke Ny Muffe tT5qWAwfAa | Nylon Blå Zip Etcetera Front Sz Windbreaker 12 Jakke Cerulean Polyester ITqqwxt5Ny Farvet S Uk Zara Faux Lille Fur 4 Blazer I Grøn 36 Frakke Jakke Sjælden x8OndEBwq | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk100 Coat Per Duster Silke Women's Due wfqx6TAvfU | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?