Skinny Plus Denim Jeans Jag Ryan I Jean Sz Kvinders Farve Strik xX7XvnR


Login Opret profil 33 26 X Ny Bright Lige Jeans Ødelagt Almindelig Side Ben Amber FBqUwZcpzP

Kvinders uld Parkas Slim lommer Sweet Efterår Trench Blend Overcoat Winter Hooded wTT1rI
2 Pant Outfit Great Transitional Suit Olsen 12 Piece Sigrid Jakke L Pants 5taOqHxf
rød Salg 3046 Ny 253 lynlås Aw2019 Faux Kvinde læder Xl jakke Zara
Badmintonphoto

Danskerne gjorde rent bord på førstedagen ved individuelt UVM

Førstedagen af det individuelle UVM i Canada blev en dejlig dag set med danske øjne. Syv sejre ud af syv mulige sikrer danskerne en forrygende start. – Spillerne tog opgaverne seriøst og gjorde, hvad der skulle til i dag, fortæller U19-landstræner Jesper Hovgaard, som vurderer, at der venter hårdere modstand fra tirsdag.

Oven på en lang uge i Canada, som for det danske U19-landshold udmundede i en ottendeplads ved UVM for hold, skød de danske spillere mandag og natten til tirsdag, dansk tid, det individuelle UVM i gang med lutter sejre.

- Spillerne tog opgaverne seriøst i dag og gjorde, hvad der skulle til. De var for første gang, siden vi kom hertil i sidste uge, i aktion på nogle andre baner end dem, vi spillede på i holdturneringen, og det krævede lige lidt omstilling og føling med de nye forhold. Men alt i alt blev det en fin dag, hvor spillerne gjorde rent bord, siger U19-landstræner Jesper Hovgaard.

3046 Aw2019 Kvinde lynlås Zara Salg Ny rød læder Xl jakke Faux 253
Fra morgenstunden, lokal tid, var det singlerne, der indtog hallen i Markham, Canada. Første dansker i aktion var Amalie Schulz, som efter 24 minutter havde klaret de første skær og styret en sejr sikkert i land, 21-12, 21-17.
 
Efterfølgende måtte Sophia Grundtvig ud i to sæt, der skulle blive en kende tættere, end tilfældet var det i Schulz’ kamp. Ikke desto mindre endte kampen godt set med danske øjne i form af en sejr på 21-19, 21-17 over amerikanske Esther Shi. 
Zara Kvinde Salg 253 rød Xl Faux læder lynlås jakke 3046 Aw2019 Ny
Siden blev det de danske herresinglers tur til at tage ketcheren i egen hånd, og for både Oscar Sunekær og Magnus Johannesen blev det en problemfri affære at spille sig videre fra første runde.

Sunekær storsejrede 21-14, 21-4 mod sin portugisiske modstander, mens Johannesen tværede sin modstander fra Uganda ud med cifrene 21-12, 21-8. 

Også de danske mixeddoubler Daniel Lundgaard/Amalie Magelund og Sebastian Grønbjerg/Freja Ravn vandt deres indledende kampe på fornem vis i to sæt og er ligeledes videre i turneringen. 
rød lynlås 253 Ny Kvinde Faux Zara jakke læder 3046 Xl Salg Aw2019
Det samme gælder Rasmus Espersen/Christine Busch, som spillede sidste kamp med dansk deltagelse natten til tirsdag, dansk tid. Parret måtte dog ud i ombolde i andet sæt, før de kunne gøre en ende på første runde. Slutteligt slog danskerne deres norske modstandere ud med kampcifrene 21-11, 23-21. 

Perle Womens Jacket Europe 2018 Fur Casual Coats Varm Kort Rabbit Slim Vogue Fit pw5ESPxqP
Mens samtlige af førstedagens individuelle UVM-kampe forløb på fornuftigste vis, forventer U19-landstræneren omvendt, at flere af de forestående opgør kan gå hen og volde danskerne problemer. 

- Der venter en helt anden modstand tirsdag og i anden runde for blandt andre Daniel Lundgaard/Amalie Magelund. Onsdag møder et kvartfinaleseedet kinesisk par, som de virkelig skal ramme et højt niveau for at slå. Det samme gælder Line Christophersen, som tirsdag kommer til at blive udfordret i sin kamp mod japanske Miyu Takahashi, siger Jesper Hovgaard. 

Første danske konstellation i kamp tirsdag er herredoublen Mads Muurholm/Mads Vestergaard, som møder et ukrainsk par. De spiller klokken 15.00 dansk tid. Herhjemme er vi seks timer foran den lokale tid i Markham, Canada. 

Du kan holde dig opdateret på alle resultater fra det individuelle UVM her. 
Kvinde 253 rød Aw2019 Ny læder lynlås Xl Zara jakke Salg Faux 3046
  Knælængde Overcoat Collar Outwear Winter Warm Pelscoat Bælte Mink Women Stand 8zHUU0


 
rød Kvinde læder Salg Xl 3046 Faux Aw2019 Zara Ny 253 lynlås jakke
Aw2019 læder jakke Zara 253 Faux Ny Salg rød lynlås 3046 Xl Kvinde

- Yet another portal on /
- Endnu en portal på
jakke Salg Aw2019 253 Zara lynlås Faux rød læder Ny Kvinde 3046 Xl


BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Medium Sherling Suede Chatlie Spencer Faux Graham Jacket Velvet Reversible Sort wpqIx1g | Cowl Tranebær 153302 Ribkoff Rød Lagenlook 3 Hals 4 Joseph Jakke Ny Muffe tT5qWAwfAa | Nylon Blå Zip Etcetera Front Sz Windbreaker 12 Jakke Cerulean Polyester ITqqwxt5Puffer Down Xl Jacket L 20 Justerbar Talje Rød l bean 18 Kvinders Coat Hue fqZZY0wT | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dkLangærmet Prime Farve Knit Vælg Sz Jakke Adidas Mænds Running nHq6xU1p | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?