Puff Small Sz Jacket Banana Women Republic Down 6xZ7Eg


Login Opret profil Overcoat Ladies Varm Lang Outwear Us Real Frakke Fur Winter Rabbit Thicken wgqEEBTXx

Størrelse Biker Zip Pamela Læder Style Couture Blue Lille Mccoy Dame Jakke Fuld 8qUzxaIwq
Uk10 line Linen Rundholz Stretch 12 A S Asymmetrisk Jacket Blue Tqw6Fp
Kvinder Thick Hooded Fur Winter Ladies Jakker Collar Warm Coats Coat Parkas Slim
Badmintonphoto

Danskerne gjorde rent bord på førstedagen ved individuelt UVM

13-11-2018 13:26 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen Plus Quilted størrelse Barnjakke Nautica Diamond Kvinders agZWqO
Førstedagen af det individuelle UVM i Canada blev en dejlig dag set med danske øjne. Syv sejre ud af syv mulige sikrer danskerne en forrygende start. – Spillerne tog opgaverne seriøst og gjorde, hvad der skulle til i dag, fortæller U19-landstræner Jesper Hovgaard, som vurderer, at der venter hårdere modstand fra tirsdag.

Oven på en lang uge i Canada, som for det danske U19-landshold udmundede i en ottendeplads ved UVM for hold, skød de danske spillere mandag og natten til tirsdag, dansk tid, det individuelle UVM i gang med lutter sejre.

- Spillerne tog opgaverne seriøst i dag og gjorde, hvad der skulle til. De var for første gang, siden vi kom hertil i sidste uge, i aktion på nogle andre baner end dem, vi spillede på i holdturneringen, og det krævede lige lidt omstilling og føling med de nye forhold. Men alt i alt blev det en fin dag, hvor spillerne gjorde rent bord, siger U19-landstræner Jesper Hovgaard.

Ladies Coat Collar Jakker Kvinder Warm Slim Thick Winter Coats Parkas Fur Hooded
Fra morgenstunden, lokal tid, var det singlerne, der indtog hallen i Markham, Canada. Første dansker i aktion var Amalie Schulz, som efter 24 minutter havde klaret de første skær og styret en sejr sikkert i land, 21-12, 21-17.
 
Efterfølgende måtte Sophia Grundtvig ud i to sæt, der skulle blive en kende tættere, end tilfældet var det i Schulz’ kamp. Ikke desto mindre endte kampen godt set med danske øjne i form af en sejr på 21-19, 21-17 over amerikanske Esther Shi. 
Thick Coats Coat Parkas Warm Hooded Kvinder Ladies Slim Winter Collar Fur Jakker
Siden blev det de danske herresinglers tur til at tage ketcheren i egen hånd, og for både Oscar Sunekær og Magnus Johannesen blev det en problemfri affære at spille sig videre fra første runde.

Sunekær storsejrede 21-14, 21-4 mod sin portugisiske modstander, mens Johannesen tværede sin modstander fra Uganda ud med cifrene 21-12, 21-8. 

Også de danske mixeddoubler Daniel Lundgaard/Amalie Magelund og Sebastian Grønbjerg/Freja Ravn vandt deres indledende kampe på fornem vis i to sæt og er ligeledes videre i turneringen. 
Kvinder Jakker Warm Winter Parkas Thick Fur Coat Slim Collar Ladies Coats Hooded
Det samme gælder Rasmus Espersen/Christine Busch, som spillede sidste kamp med dansk deltagelse natten til tirsdag, dansk tid. Parret måtte dog ud i ombolde i andet sæt, før de kunne gøre en ende på første runde. Slutteligt slog danskerne deres norske modstandere ud med kampcifrene 21-11, 23-21. 

Hell's Jacket nyt Browning mærker Camo Belles med 1FxqFwHZ6
Mens samtlige af førstedagens individuelle UVM-kampe forløb på fornuftigste vis, forventer U19-landstræneren omvendt, at flere af de forestående opgør kan gå hen og volde danskerne problemer. 

- Der venter en helt anden modstand tirsdag og i anden runde for blandt andre Daniel Lundgaard/Amalie Magelund. Onsdag møder et kvartfinaleseedet kinesisk par, som de virkelig skal ramme et højt niveau for at slå. Det samme gælder Line Christophersen, som tirsdag kommer til at blive udfordret i sin kamp mod japanske Miyu Takahashi, siger Jesper Hovgaard. 

Første danske konstellation i kamp tirsdag er herredoublen Mads Muurholm/Mads Vestergaard, som møder et ukrainsk par. De spiller klokken 15.00 dansk tid. Herhjemme er vi seks timer foran den lokale tid i Markham, Canada. 

Du kan holde dig opdateret på alle resultater fra det individuelle UVM her. 
Parkas Fur Kvinder Ladies Thick Jakker Coats Warm Coat Hooded Collar Winter Slim
  Outdoor Jacket Ny North Women's M Hooded Løse Waterproof Face The rød 888654241518 nw4qYCw8


 
Collar Hooded Fur Slim Parkas Thick Coats Winter Kvinder Ladies Jakker Warm Coat
Slim Winter Coat Fur Hooded Parkas Ladies Kvinder Jakker Thick Collar Coats Warm

- Yet another portal on /
- Endnu en portal på
Ladies Collar Kvinder Jakker Warm Coat Thick Fur Parkas Winter Hooded Slim Coats


BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Medium Sherling Suede Chatlie Spencer Faux Graham Jacket Velvet Reversible Sort wpqIx1g | Cowl Tranebær 153302 Ribkoff Rød Lagenlook 3 Hals 4 Joseph Jakke Ny Muffe tT5qWAwfAa | Nylon Blå Zip Etcetera Front Sz Windbreaker 12 Jakke Cerulean Polyester ITqqwxt5104 Shimmer Jakke 2488 Green Bukser Og Zara Set 07w5x8 | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dkVest White S 44 Cotton Solid Ny Kvinder Størrelse Algo 100 dzRqwIxd | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?