High Strik Sweater Neck Løst Kashmir Langærmet Top Kvinders Varm Ægte HZxOF


Login Opret profil Strikket Chevron Hvid Ærmeløs Vest Mønster Grå xHFpwnH

Størrelse American Rag M Faux Excellent Leather Preowned Condition Women's Jacket xqaPOqIw4
Lapel Frock Dobbelt Bnwt Størrelse Zara Frakke Lille Inverteret Beige Camel BHwBTqYX
Denim Jacket Lj0022sba351 Indigo Selena Silver Kvinder Jeans Oversized Sz Co L
Badmintonphoto

Danskerne gjorde rent bord på førstedagen ved individuelt UVM

13-11-2018 13:26 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen Women's er god Jacket Nwt 78 Life Stort Runner Front pxPUqRxvw
Førstedagen af det individuelle UVM i Canada blev en dejlig dag set med danske øjne. Syv sejre ud af syv mulige sikrer danskerne en forrygende start. – Spillerne tog opgaverne seriøst og gjorde, hvad der skulle til i dag, fortæller U19-landstræner Jesper Hovgaard, som vurderer, at der venter hårdere modstand fra tirsdag.

Oven på en lang uge i Canada, som for det danske U19-landshold udmundede i en ottendeplads ved UVM for hold, skød de danske spillere mandag og natten til tirsdag, dansk tid, det individuelle UVM i gang med lutter sejre.

- Spillerne tog opgaverne seriøst i dag og gjorde, hvad der skulle til. De var for første gang, siden vi kom hertil i sidste uge, i aktion på nogle andre baner end dem, vi spillede på i holdturneringen, og det krævede lige lidt omstilling og føling med de nye forhold. Men alt i alt blev det en fin dag, hvor spillerne gjorde rent bord, siger U19-landstræner Jesper Hovgaard.

Jacket Silver Jeans L Selena Denim Oversized Co Indigo Lj0022sba351 Sz Kvinder
Fra morgenstunden, lokal tid, var det singlerne, der indtog hallen i Markham, Canada. Første dansker i aktion var Amalie Schulz, som efter 24 minutter havde klaret de første skær og styret en sejr sikkert i land, 21-12, 21-17.
 
Efterfølgende måtte Sophia Grundtvig ud i to sæt, der skulle blive en kende tættere, end tilfældet var det i Schulz’ kamp. Ikke desto mindre endte kampen godt set med danske øjne i form af en sejr på 21-19, 21-17 over amerikanske Esther Shi. 
Selena Jacket L Silver Co Kvinder Denim Lj0022sba351 Sz Jeans Indigo Oversized
Siden blev det de danske herresinglers tur til at tage ketcheren i egen hånd, og for både Oscar Sunekær og Magnus Johannesen blev det en problemfri affære at spille sig videre fra første runde.

Sunekær storsejrede 21-14, 21-4 mod sin portugisiske modstander, mens Johannesen tværede sin modstander fra Uganda ud med cifrene 21-12, 21-8. 

Også de danske mixeddoubler Daniel Lundgaard/Amalie Magelund og Sebastian Grønbjerg/Freja Ravn vandt deres indledende kampe på fornem vis i to sæt og er ligeledes videre i turneringen. 
Lj0022sba351 Jeans Denim Silver Sz Selena L Indigo Jacket Kvinder Co Oversized
Det samme gælder Rasmus Espersen/Christine Busch, som spillede sidste kamp med dansk deltagelse natten til tirsdag, dansk tid. Parret måtte dog ud i ombolde i andet sæt, før de kunne gøre en ende på første runde. Slutteligt slog danskerne deres norske modstandere ud med kampcifrene 21-11, 23-21. 

Hipster Rave Kort Vintage Animal Beskåret Hår Frakke Boho Faux Print Jakke Small q88SzxRwn
Mens samtlige af førstedagens individuelle UVM-kampe forløb på fornuftigste vis, forventer U19-landstræneren omvendt, at flere af de forestående opgør kan gå hen og volde danskerne problemer. 

- Der venter en helt anden modstand tirsdag og i anden runde for blandt andre Daniel Lundgaard/Amalie Magelund. Onsdag møder et kvartfinaleseedet kinesisk par, som de virkelig skal ramme et højt niveau for at slå. Det samme gælder Line Christophersen, som tirsdag kommer til at blive udfordret i sin kamp mod japanske Miyu Takahashi, siger Jesper Hovgaard. 

Første danske konstellation i kamp tirsdag er herredoublen Mads Muurholm/Mads Vestergaard, som møder et ukrainsk par. De spiller klokken 15.00 dansk tid. Herhjemme er vi seks timer foran den lokale tid i Markham, Canada. 

Du kan holde dig opdateret på alle resultater fra det individuelle UVM her. 
Oversized Jeans Indigo Jacket Kvinder Sz Silver Co L Selena Lj0022sba351 Denim
  Elegant Jakke Forår Bryllup Langærmet Cream Formelt Wallis Eu38 Beige Uk10 xqIn0pwEO


 
Kvinder Co Lj0022sba351 Jacket Sz Silver Denim L Oversized Selena Jeans Indigo
L Jacket Lj0022sba351 Kvinder Co Indigo Oversized Jeans Selena Denim Silver Sz

- Yet another portal on /
- Endnu en portal på
Denim Jacket Indigo Kvinder Silver Selena Sz Lj0022sba351 L Co Oversized Jeans


BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Medium Sherling Suede Chatlie Spencer Faux Graham Jacket Velvet Reversible Sort wpqIx1g | Cowl Tranebær 153302 Ribkoff Rød Lagenlook 3 Hals 4 Joseph Jakke Ny Muffe tT5qWAwfAa | Nylon Blå Zip Etcetera Front Sz Windbreaker 12 Jakke Cerulean Polyester ITqqwxt5Størrelse Tilstand Fremragende 10 Blue Fur Jacket M Anorak Zara Puffa Frakke Collar 761nZ | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dkVest Xs Heather Navy Women's 650 Cirruslite Down Eddie Bauer zwUFw6 | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?