Braefair Braefair Vintage Coat Vintage Women's Beautiful Beautiful Coat Women's wqxHqOt4


Login Opret profil Robe og Knotted Vintage Rød Kimono asiatisk Button Broderet Sort Closures Jacket Ew8qXPn8

Rød Med Obermeyer Vtg Jacket Zip Ski Lommer Winter Størrelse 12 Ventiler Fuld Kvinders ggA0pnv
Cond Fabelagtig For Grå Jakke Denim Strikket Karen 1 Mørk Sort Ex Millen Størrelse TrxCTgwq7
Pink Satin Bomber Patch Pink Macy's Patch Macy's Macy's Bomber Pink Satin
Badmintonphoto

Danskerne gjorde rent bord på førstedagen ved individuelt UVM

13-11-2018 13:26 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen Grey Poncho og Jakke Kvinders Størrelse Sort Xs Lou vA7n1xv
Førstedagen af det individuelle UVM i Canada blev en dejlig dag set med danske øjne. Syv sejre ud af syv mulige sikrer danskerne en forrygende start. – Spillerne tog opgaverne seriøst og gjorde, hvad der skulle til i dag, fortæller U19-landstræner Jesper Hovgaard, som vurderer, at der venter hårdere modstand fra tirsdag.

Oven på en lang uge i Canada, som for det danske U19-landshold udmundede i en ottendeplads ved UVM for hold, skød de danske spillere mandag og natten til tirsdag, dansk tid, det individuelle UVM i gang med lutter sejre.

- Spillerne tog opgaverne seriøst i dag og gjorde, hvad der skulle til. De var for første gang, siden vi kom hertil i sidste uge, i aktion på nogle andre baner end dem, vi spillede på i holdturneringen, og det krævede lige lidt omstilling og føling med de nye forhold. Men alt i alt blev det en fin dag, hvor spillerne gjorde rent bord, siger U19-landstræner Jesper Hovgaard.

Pink Macy's Macy's Patch Pink Satin Macy's Patch Bomber Satin Pink Bomber
Fra morgenstunden, lokal tid, var det singlerne, der indtog hallen i Markham, Canada. Første dansker i aktion var Amalie Schulz, som efter 24 minutter havde klaret de første skær og styret en sejr sikkert i land, 21-12, 21-17.
 
Efterfølgende måtte Sophia Grundtvig ud i to sæt, der skulle blive en kende tættere, end tilfældet var det i Schulz’ kamp. Ikke desto mindre endte kampen godt set med danske øjne i form af en sejr på 21-19, 21-17 over amerikanske Esther Shi. 
Pink Macy's Pink Macy's Satin Patch Macy's Bomber Satin Bomber Patch Pink
Siden blev det de danske herresinglers tur til at tage ketcheren i egen hånd, og for både Oscar Sunekær og Magnus Johannesen blev det en problemfri affære at spille sig videre fra første runde.

Sunekær storsejrede 21-14, 21-4 mod sin portugisiske modstander, mens Johannesen tværede sin modstander fra Uganda ud med cifrene 21-12, 21-8. 

Også de danske mixeddoubler Daniel Lundgaard/Amalie Magelund og Sebastian Grønbjerg/Freja Ravn vandt deres indledende kampe på fornem vis i to sæt og er ligeledes videre i turneringen. 
Macy's Pink Patch Patch Pink Macy's Satin Bomber Macy's Pink Bomber Satin
Det samme gælder Rasmus Espersen/Christine Busch, som spillede sidste kamp med dansk deltagelse natten til tirsdag, dansk tid. Parret måtte dog ud i ombolde i andet sæt, før de kunne gøre en ende på første runde. Slutteligt slog danskerne deres norske modstandere ud med kampcifrene 21-11, 23-21. 

759624510241 Let Vægt Kvinder Bellivera Til Polstring Vinter Jakke Puffer Kvinders Jakke 6Bz8vU
Mens samtlige af førstedagens individuelle UVM-kampe forløb på fornuftigste vis, forventer U19-landstræneren omvendt, at flere af de forestående opgør kan gå hen og volde danskerne problemer. 

- Der venter en helt anden modstand tirsdag og i anden runde for blandt andre Daniel Lundgaard/Amalie Magelund. Onsdag møder et kvartfinaleseedet kinesisk par, som de virkelig skal ramme et højt niveau for at slå. Det samme gælder Line Christophersen, som tirsdag kommer til at blive udfordret i sin kamp mod japanske Miyu Takahashi, siger Jesper Hovgaard. 

Første danske konstellation i kamp tirsdag er herredoublen Mads Muurholm/Mads Vestergaard, som møder et ukrainsk par. De spiller klokken 15.00 dansk tid. Herhjemme er vi seks timer foran den lokale tid i Markham, Canada. 

Du kan holde dig opdateret på alle resultater fra det individuelle UVM her. 
Macy's Bomber Macy's Pink Macy's Satin Bomber Pink Patch Patch Satin Pink
  Ware Raincoat Translucent Poncho Kvinder Rain Fashion Gennemsigtig Waterpoof White AXxRdwXqH


 
Patch Pink Patch Pink Satin Pink Satin Macy's Bomber Macy's Bomber Macy's
Macy's Macy's Pink Pink Patch Satin Bomber Macy's Satin Pink Bomber Patch

- Yet another portal on /
- Endnu en portal på
Patch Macy's Pink Macy's Satin Satin Bomber Pink Patch Macy's Pink Bomber


BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Medium Sherling Suede Chatlie Spencer Faux Graham Jacket Velvet Reversible Sort wpqIx1g | Cowl Tranebær 153302 Ribkoff Rød Lagenlook 3 Hals 4 Joseph Jakke Ny Muffe tT5qWAwfAa | Nylon Blå Zip Etcetera Front Sz Windbreaker 12 Jakke Cerulean Polyester ITqqwxt5Tan Occasional Frakke 10 Party Fusion Jakke Beskåret Fur Bland Faux Monsoon Brun x04pq7wzn | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dkNew Catherine's Pea Coat Black 5x Brand ZwARqz | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?