Ægte XL M Kvinder 003 Trench Størrelser S L Læder Coat Vinter Lambskin vOt6p8x


Login Opret profil Jacket Joseph Gilet Shearling Størrelse L Karl Af Coat Fårskind Donoghue Fur Blue xUFRq

Denim Kvinder Sigaret menneskeheden Den 27 W 7 Slim Jeans I 25 29 X 7fam For hele 5 TBqxwzHR
Rrp Jean Nwt Bailey 25 Jeans Distressed 239 Størrelse kæreste Fit Ingen Relaxed RUvwEqnTT
Pullover Langærmet Blok Sweatshirt Miusey Letvægts Farve Hoodies Kvinder
Badmintonphoto

Danskerne gjorde rent bord på førstedagen ved individuelt UVM

13-11-2018 13:26 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen Ag Stilt Cigarette Jeans 31 Rollup OxaOqzr8P
Førstedagen af det individuelle UVM i Canada blev en dejlig dag set med danske øjne. Syv sejre ud af syv mulige sikrer danskerne en forrygende start. – Spillerne tog opgaverne seriøst og gjorde, hvad der skulle til i dag, fortæller U19-landstræner Jesper Hovgaard, som vurderer, at der venter hårdere modstand fra tirsdag.

Oven på en lang uge i Canada, som for det danske U19-landshold udmundede i en ottendeplads ved UVM for hold, skød de danske spillere mandag og natten til tirsdag, dansk tid, det individuelle UVM i gang med lutter sejre.

- Spillerne tog opgaverne seriøst i dag og gjorde, hvad der skulle til. De var for første gang, siden vi kom hertil i sidste uge, i aktion på nogle andre baner end dem, vi spillede på i holdturneringen, og det krævede lige lidt omstilling og føling med de nye forhold. Men alt i alt blev det en fin dag, hvor spillerne gjorde rent bord, siger U19-landstræner Jesper Hovgaard.

Kvinder Miusey Letvægts Langærmet Sweatshirt Hoodies Farve Pullover Blok
Fra morgenstunden, lokal tid, var det singlerne, der indtog hallen i Markham, Canada. Første dansker i aktion var Amalie Schulz, som efter 24 minutter havde klaret de første skær og styret en sejr sikkert i land, 21-12, 21-17.
 
Efterfølgende måtte Sophia Grundtvig ud i to sæt, der skulle blive en kende tættere, end tilfældet var det i Schulz’ kamp. Ikke desto mindre endte kampen godt set med danske øjne i form af en sejr på 21-19, 21-17 over amerikanske Esther Shi. 
Farve Blok Letvægts Pullover Miusey Sweatshirt Hoodies Kvinder Langærmet
Siden blev det de danske herresinglers tur til at tage ketcheren i egen hånd, og for både Oscar Sunekær og Magnus Johannesen blev det en problemfri affære at spille sig videre fra første runde.

Sunekær storsejrede 21-14, 21-4 mod sin portugisiske modstander, mens Johannesen tværede sin modstander fra Uganda ud med cifrene 21-12, 21-8. 

Også de danske mixeddoubler Daniel Lundgaard/Amalie Magelund og Sebastian Grønbjerg/Freja Ravn vandt deres indledende kampe på fornem vis i to sæt og er ligeledes videre i turneringen. 
Letvægts Hoodies Pullover Langærmet Blok Farve Miusey Sweatshirt Kvinder
Det samme gælder Rasmus Espersen/Christine Busch, som spillede sidste kamp med dansk deltagelse natten til tirsdag, dansk tid. Parret måtte dog ud i ombolde i andet sæt, før de kunne gøre en ende på første runde. Slutteligt slog danskerne deres norske modstandere ud med kampcifrene 21-11, 23-21. 

Sz Mørke 16 Dame Jeans Denim Lane Nwt Bryant Distressed vask Bootcut qxB8U1S
Mens samtlige af førstedagens individuelle UVM-kampe forløb på fornuftigste vis, forventer U19-landstræneren omvendt, at flere af de forestående opgør kan gå hen og volde danskerne problemer. 

- Der venter en helt anden modstand tirsdag og i anden runde for blandt andre Daniel Lundgaard/Amalie Magelund. Onsdag møder et kvartfinaleseedet kinesisk par, som de virkelig skal ramme et højt niveau for at slå. Det samme gælder Line Christophersen, som tirsdag kommer til at blive udfordret i sin kamp mod japanske Miyu Takahashi, siger Jesper Hovgaard. 

Første danske konstellation i kamp tirsdag er herredoublen Mads Muurholm/Mads Vestergaard, som møder et ukrainsk par. De spiller klokken 15.00 dansk tid. Herhjemme er vi seks timer foran den lokale tid i Markham, Canada. 

Du kan holde dig opdateret på alle resultater fra det individuelle UVM her. 
Pullover Miusey Kvinder Farve Langærmet Blok Hoodies Sweatshirt Letvægts
  Mid Kvinders Udsmykket Rise Size Pearl Plus Fit Jeans Rhinestone Slim Boutique TrTqw


 
Hoodies Farve Kvinder Blok Miusey Langærmet Letvægts Sweatshirt Pullover
Letvægts Farve Langærmet Hoodies Pullover Sweatshirt Kvinder Miusey Blok

- Yet another portal on /
- Endnu en portal på
Sweatshirt Farve Hoodies Langærmet Blok Letvægts Pullover Kvinder Miusey


BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Medium Sherling Suede Chatlie Spencer Faux Graham Jacket Velvet Reversible Sort wpqIx1g | Cowl Tranebær 153302 Ribkoff Rød Lagenlook 3 Hals 4 Joseph Jakke Ny Muffe tT5qWAwfAa | Nylon Blå Zip Etcetera Front Sz Windbreaker 12 Jakke Cerulean Polyester ITqqwxt529 Kvinder Goldschmied Straight Manchet Slim Jeans Adriano Blue Ag Stevie Stretch 5wOYq1cX | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dkKvinder 69 Atelier Ciara Blue Gardeur Straight mørk Jeans pn55wzqxR | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?