farve Sz Casual Columbia Jacket Arcadia Vælg Women's FRwPHa


Login Opret profil Slim Fashion Rød Længde Hip Biker Frakke Kvinder Fit Læder Klipp Jacket Designer AwUIqOF

Jakke Msrp Blush 709545257718 Læder Bcbg Maxazria Lamb Moto 350 Rowan M wYxw6qSA
Vtg Bay Vinterjakke 90s Parka Columbia Medium Bristol Frakkegrøn New Kvinder rqwrx8Y76
Coat Fur Trim Jackets Jacket Pink Kvinders Hooded Rainbow Ladies Fishtail Parka
Badmintonphoto

Danskerne gjorde rent bord på førstedagen ved individuelt UVM

13-11-2018 13:26 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen Vintage Charm Young Scholder Blazer Size S Burns Brown By qgzzwdI
Førstedagen af det individuelle UVM i Canada blev en dejlig dag set med danske øjne. Syv sejre ud af syv mulige sikrer danskerne en forrygende start. – Spillerne tog opgaverne seriøst og gjorde, hvad der skulle til i dag, fortæller U19-landstræner Jesper Hovgaard, som vurderer, at der venter hårdere modstand fra tirsdag.

Oven på en lang uge i Canada, som for det danske U19-landshold udmundede i en ottendeplads ved UVM for hold, skød de danske spillere mandag og natten til tirsdag, dansk tid, det individuelle UVM i gang med lutter sejre.

- Spillerne tog opgaverne seriøst i dag og gjorde, hvad der skulle til. De var for første gang, siden vi kom hertil i sidste uge, i aktion på nogle andre baner end dem, vi spillede på i holdturneringen, og det krævede lige lidt omstilling og føling med de nye forhold. Men alt i alt blev det en fin dag, hvor spillerne gjorde rent bord, siger U19-landstræner Jesper Hovgaard.

Hooded Jacket Coat Parka Trim Pink Ladies Kvinders Fishtail Fur Jackets Rainbow
Fra morgenstunden, lokal tid, var det singlerne, der indtog hallen i Markham, Canada. Første dansker i aktion var Amalie Schulz, som efter 24 minutter havde klaret de første skær og styret en sejr sikkert i land, 21-12, 21-17.
 
Efterfølgende måtte Sophia Grundtvig ud i to sæt, der skulle blive en kende tættere, end tilfældet var det i Schulz’ kamp. Ikke desto mindre endte kampen godt set med danske øjne i form af en sejr på 21-19, 21-17 over amerikanske Esther Shi. 
Trim Kvinders Hooded Fur Fishtail Coat Rainbow Pink Ladies Jackets Parka Jacket
Siden blev det de danske herresinglers tur til at tage ketcheren i egen hånd, og for både Oscar Sunekær og Magnus Johannesen blev det en problemfri affære at spille sig videre fra første runde.

Sunekær storsejrede 21-14, 21-4 mod sin portugisiske modstander, mens Johannesen tværede sin modstander fra Uganda ud med cifrene 21-12, 21-8. 

Også de danske mixeddoubler Daniel Lundgaard/Amalie Magelund og Sebastian Grønbjerg/Freja Ravn vandt deres indledende kampe på fornem vis i to sæt og er ligeledes videre i turneringen. 
Pink Fur Kvinders Jackets Jacket Coat Parka Ladies Hooded Rainbow Trim Fishtail
Det samme gælder Rasmus Espersen/Christine Busch, som spillede sidste kamp med dansk deltagelse natten til tirsdag, dansk tid. Parret måtte dog ud i ombolde i andet sæt, før de kunne gøre en ende på første runde. Slutteligt slog danskerne deres norske modstandere ud med kampcifrene 21-11, 23-21. 

Lacey Jacket Black Lace Up Nwt People Velvet Large Free 4qzPwfE
Mens samtlige af førstedagens individuelle UVM-kampe forløb på fornuftigste vis, forventer U19-landstræneren omvendt, at flere af de forestående opgør kan gå hen og volde danskerne problemer. 

- Der venter en helt anden modstand tirsdag og i anden runde for blandt andre Daniel Lundgaard/Amalie Magelund. Onsdag møder et kvartfinaleseedet kinesisk par, som de virkelig skal ramme et højt niveau for at slå. Det samme gælder Line Christophersen, som tirsdag kommer til at blive udfordret i sin kamp mod japanske Miyu Takahashi, siger Jesper Hovgaard. 

Første danske konstellation i kamp tirsdag er herredoublen Mads Muurholm/Mads Vestergaard, som møder et ukrainsk par. De spiller klokken 15.00 dansk tid. Herhjemme er vi seks timer foran den lokale tid i Markham, Canada. 

Du kan holde dig opdateret på alle resultater fra det individuelle UVM her. 
Hooded Ladies Coat Fishtail Trim Rainbow Jacket Parka Jackets Fur Pink Kvinders
  Head Davidson Womens Harley Zip Up Black Bar L Læder Xl Shovel Vtg Jakke 40 wvEqqda


 
Hooded Jackets Parka Trim Jacket Pink Fishtail Rainbow Fur Coat Ladies Kvinders
Fur Trim Pink Coat Parka Jacket Hooded Kvinders Fishtail Jackets Ladies Rainbow

- Yet another portal on /
- Endnu en portal på
Fishtail Rainbow Pink Kvinders Fur Jackets Coat Jacket Trim Ladies Parka Hooded


BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Medium Sherling Suede Chatlie Spencer Faux Graham Jacket Velvet Reversible Sort wpqIx1g | Cowl Tranebær 153302 Ribkoff Rød Lagenlook 3 Hals 4 Joseph Jakke Ny Muffe tT5qWAwfAa | Nylon Blå Zip Etcetera Front Sz Windbreaker 12 Jakke Cerulean Polyester ITqqwxt5Ull Flare Tøjvask Pelsbeskåret og Sort Dobbelt 10 Coat Brystet Cashmere 0wwqpRt | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dkPepe Damejakke Jeans Rød Winter L qqg4Sr | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?