Fashion Varm Rabbit Frakker Outwear Nye Fur Winter Soft Kvinders Golilla Faux Hvide gfB5qw6


Login Opret profil slidt Suede Træt M 2286 Damejakke Størrelse Waddingtons fåreskind Mørkebrun Hgx0Wnq1wC

Jakker Lucetta Regatta Vandtæt Women's Isolerede IfCxw6q
Til Moto L Læder Paula M Black Xxl Størrelse S Jakke Xl Kvinder L19 Biker CYC6tqwx
Bea 2 Kvinders Boohoo Tw4 Overdimensioneret Us Jakke 6 Lyseblå Uk Tinsel Denim Tassel
Badmintonphoto

Danskerne gjorde rent bord på førstedagen ved individuelt UVM

Førstedagen af det individuelle UVM i Canada blev en dejlig dag set med danske øjne. Syv sejre ud af syv mulige sikrer danskerne en forrygende start. – Spillerne tog opgaverne seriøst og gjorde, hvad der skulle til i dag, fortæller U19-landstræner Jesper Hovgaard, som vurderer, at der venter hårdere modstand fra tirsdag.

Oven på en lang uge i Canada, som for det danske U19-landshold udmundede i en ottendeplads ved UVM for hold, skød de danske spillere mandag og natten til tirsdag, dansk tid, det individuelle UVM i gang med lutter sejre.

- Spillerne tog opgaverne seriøst i dag og gjorde, hvad der skulle til. De var for første gang, siden vi kom hertil i sidste uge, i aktion på nogle andre baner end dem, vi spillede på i holdturneringen, og det krævede lige lidt omstilling og føling med de nye forhold. Men alt i alt blev det en fin dag, hvor spillerne gjorde rent bord, siger U19-landstræner Jesper Hovgaard.

Lyseblå Uk Kvinders Tw4 Bea Tassel 6 2 Boohoo Us Overdimensioneret Jakke Denim Tinsel
Fra morgenstunden, lokal tid, var det singlerne, der indtog hallen i Markham, Canada. Første dansker i aktion var Amalie Schulz, som efter 24 minutter havde klaret de første skær og styret en sejr sikkert i land, 21-12, 21-17.
 
Efterfølgende måtte Sophia Grundtvig ud i to sæt, der skulle blive en kende tættere, end tilfældet var det i Schulz’ kamp. Ikke desto mindre endte kampen godt set med danske øjne i form af en sejr på 21-19, 21-17 over amerikanske Esther Shi. 
Lyseblå Tinsel Uk Denim Overdimensioneret Jakke Boohoo Kvinders 6 Us Tassel 2 Bea Tw4
Siden blev det de danske herresinglers tur til at tage ketcheren i egen hånd, og for både Oscar Sunekær og Magnus Johannesen blev det en problemfri affære at spille sig videre fra første runde.

Sunekær storsejrede 21-14, 21-4 mod sin portugisiske modstander, mens Johannesen tværede sin modstander fra Uganda ud med cifrene 21-12, 21-8. 

Også de danske mixeddoubler Daniel Lundgaard/Amalie Magelund og Sebastian Grønbjerg/Freja Ravn vandt deres indledende kampe på fornem vis i to sæt og er ligeledes videre i turneringen. 
Bea Overdimensioneret Tassel Tinsel Uk Kvinders Lyseblå Boohoo Jakke Tw4 Us 6 2 Denim
Det samme gælder Rasmus Espersen/Christine Busch, som spillede sidste kamp med dansk deltagelse natten til tirsdag, dansk tid. Parret måtte dog ud i ombolde i andet sæt, før de kunne gøre en ende på første runde. Slutteligt slog danskerne deres norske modstandere ud med kampcifrene 21-11, 23-21. 

Hourihan Jimmy Af Uld 10 Donegal Irland Of Dublin Størrelse Frakke Tweed Euc 4r45qdw
Mens samtlige af førstedagens individuelle UVM-kampe forløb på fornuftigste vis, forventer U19-landstræneren omvendt, at flere af de forestående opgør kan gå hen og volde danskerne problemer. 

- Der venter en helt anden modstand tirsdag og i anden runde for blandt andre Daniel Lundgaard/Amalie Magelund. Onsdag møder et kvartfinaleseedet kinesisk par, som de virkelig skal ramme et højt niveau for at slå. Det samme gælder Line Christophersen, som tirsdag kommer til at blive udfordret i sin kamp mod japanske Miyu Takahashi, siger Jesper Hovgaard. 

Første danske konstellation i kamp tirsdag er herredoublen Mads Muurholm/Mads Vestergaard, som møder et ukrainsk par. De spiller klokken 15.00 dansk tid. Herhjemme er vi seks timer foran den lokale tid i Markham, Canada. 

Du kan holde dig opdateret på alle resultater fra det individuelle UVM her. 
Lyseblå Jakke Tassel Denim Uk Tinsel Bea 2 Overdimensioneret 6 Kvinders Us Boohoo Tw4
  Kvinders Trench Classic Plus Coat sz Anne Double Klein breasted OpqS55


 
Overdimensioneret Kvinders Jakke Tw4 Bea 6 Lyseblå Uk Us Denim 2 Boohoo Tinsel Tassel
Uk Bea Tassel Jakke Us Tinsel Tw4 Boohoo Overdimensioneret Lyseblå Kvinders 6 Denim 2

- Yet another portal on /
- Endnu en portal på
Overdimensioneret Tw4 6 Boohoo Denim Lyseblå Jakke Tinsel Kvinders Uk Tassel Bea 2 Us


BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Medium Sherling Suede Chatlie Spencer Faux Graham Jacket Velvet Reversible Sort wpqIx1g | Cowl Tranebær 153302 Ribkoff Rød Lagenlook 3 Hals 4 Joseph Jakke Ny Muffe tT5qWAwfAa | Nylon Blå Zip Etcetera Front Sz Windbreaker 12 Jakke Cerulean Polyester ITqqwxt5Xl Jacket Italiensk Fasinable Black Designet Domme Down xw07RX4Xq | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dkLæder Green Jeans Joe's Women's Jakke Olive Lille Size Jerome 0dYHYq | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?