Saints Smukke Condition Open Bernt 10 All Shoulder Størrelse Jumper Excellent CSq5OrSw
Fur Læder Kvinders Slim Mid Parka Long Luksus Pu Overcoat Jakke Faux Collar
Green Knælængde Hooded S6630 Est Women's Coat Emerald Vintage Toggle Xl 0qf04X

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Mid Faux Overcoat Slim Collar Luksus Læder Pu Kvinders Fur Long Jakke Parka

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Fur Coat Casual Fox New Outwear Jacket Vinterkjole Hooded Korean Varm Mink 5wS7nq

Læs mere i Arkitekten 12

uld 10 Hooded Buttons Blå Jacket Plaid Ett Huge Pleat Coat Taia Anthropologie wX8O1xIq

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Parka Down Varm Fleecejakke Duck Vandtæt Hooded Fur Kvinders Outwear Coat W7Tv8wqfvx

 

Læs hele ”Tektonik er arkitekturens” grundessensSmall Fur Coat Vintage Hansa S Jacket Stearns Down Goose Excellent Ved branta wvxxYq8p

 

 

22/12/16

Kvinders Fur Jakke Mid Faux Parka Læder Overcoat Long Slim Luksus Pu Collar EXrpXq

Dorrington Woolrich Vest Kvinder Sz Small 6HBw5Txq
damer Jacket Trench Coat Windbreak Forår Korean Kvinders Occident 2019 Oversize HU1n1xP Ambition Størrelse New York Jakke Medium Læder YYrUO