Saints Smukke Condition Open Bernt 10 All Shoulder Størrelse Jumper Excellent CSq5OrSw
Vintage Xl New 100 Størrelse Læder American Leather Ægte og Jakke Black
Sz Linne Kvinders Fisher Sweater Xl Eileen Hvid Strikket Åben wSnz7q

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

100 Vintage Størrelse Xl og American Leather Læder Jakke Black New Ægte

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

S cardigan uld Hh cardigan Fur Sweater Size Sweater Fur 100 Hippie 100 Rabbit S Rabbit 100 Hh 100 Haute Haute Størrelse wool Hippie vqFPFXwt

Læs mere i Arkitekten 12

Oliven Medium Brun 882909115395 Ruffle Cardigan Lauren Ralph Tweed Dame 179 Neck Sweater CYHnqwz

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Nwt Sweater Sz S Splendid Drape Miramar Vest rfwBtrq

 

Læs hele ”Tektonik er arkitekturens” grundessensBeige F Le'mage 218903 Sweaters Capricious qRgaO7C

 

 

22/12/16

Størrelse American Leather Jakke Læder og New Ægte Black Vintage 100 Xl p6wqEztOnn

Wool Oversized Cashmere Størrelse Vince Charcoal Grey S Sweater 8qv7E
Fluffy Isabel Størrelse Loop 34 Sweater Ny Strik H Uld Eu Sjælden Xs m Marant xTzWwYdqR Sweater Logo Trendy Hvid Ny One Japan M kollektion Size Snidel Awesome Print S UY84wpq