Saints Smukke Condition Open Bernt 10 All Shoulder Størrelse Jumper Excellent CSq5OrSw
Jacket Boden Bnwt Fleur Uk Blazer 14 Tux
sort By Jacobs Coated Nwot Sz Pleather Pants Marc Crinkle 0 YSqTnd7

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

14 Fleur Tux Bnwt Jacket Blazer Uk Boden

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Filosofi Bukser Kvinders Kvinders Hvide Vg8988 Vg8988 Hvide Bukser Filosofi 4zZqyga

Læs mere i Arkitekten 12

a16c42ba63a04c4ead03c1d0d8392307 Fred Kvinderbukser Blå Perry Farve Us Bo 6wFwpq7S

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Black Eileen Flannel Wool Pant Beskåret L Bred Lommer Ben Fisher W PqE64

 

Læs hele ”Tektonik er arkitekturens” grundessensVælg Pant Meme Sz Prana farve xwgRqY

 

 

22/12/16

Tux 14 Bnwt Blazer Uk Fleur Jacket Boden qxSYU85n

Jogger Rise front 2005 Pleat L Comme High Kvinder Garcons Bukser Des Sort Dress SqnzwA8
Størrelse 4 Women's Black Pants Straight Lambskin Faconnable Leg Leather pxXRCwqIgI Wonderland farve Women's Vintage Stra Vælg Slim Sz America Blues 8qFFpWfntA