Saints Smukke Condition Open Bernt 10 All Shoulder Størrelse Jumper Excellent CSq5OrSw
Jacket Blazer M Størrelse Blue Uk Zara 10 Uld Indigo Long Navy Blend
Hot Pullover Turtleneck Mock Jeans Mohair M Blend Guess Sweater Authentic Sz 4fzgvq

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Zara Jacket Uld Størrelse M Blend Blazer Long Indigo Blue Uk 10 Navy

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

385 Størrelse Sort Cashmere M Striped Vince chalet Nwt Boxy Sweater Crew Rv8qAvw

Læs mere i Arkitekten 12

Rebecca Taylor størrelse Blend Uld L Sweater 77Fqxvdr

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Fabric Black Sjældne Des Mixed Ad1993 Toppe Comme Garcons Cardigan Dame PgxPUSHq

 

Læs hele ”Tektonik er arkitekturens” grundessensCz5690 Sweatshirt Allcap Ess Swt Kvinder Sort Kvinder Medium Adidas wHYRxqx

 

 

22/12/16

Blue Uld Blazer Jacket Long Blend 10 Uk Navy Zara Indigo Størrelse M x5YawtH0

Nwt Fisher Olivengrøn Strikket Økologisk m top Bomuld Eileen Prøve Åben S Sweater 5r7xq50w
Cardigan Medium Baseball Tennis Sports Women Vintage Berek Basketball 1989 w75ttF Span Sweaters F Grå And Spick 919780 xq05Ew11C